Reviews

Luca

Luca is ons eerste kindje waardoor alles nieuw was voor ons. Wij hebben de kraamweek als heel erg fijn ervaren met de begeleiding van Martine. Martine zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelde en dat wij aan het einde van de week met een goed gevoel de zorg af konden sluiten.

Ramon en Rosan

Cheyenne

Na een paar roerige dagen in het ziekenhuis is Martine bij ons thuis gekomen als kraamverzorgster. We hadden ons geen betere en meer ervaren kraamverzorgster kunnen indenken. We gingen er erg blanco in. Door de ervaring, deskundigheid de tijd en tips die Martine gaf, voelden wij ons al heel snel zelfverzekerd. Wij zijn erg dankbaar en tevreden voor de sturing in ons geluk.

Stephan en Lisanne

Sterre

We hebben een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij Martine. Martine is zeer vakkundig en heeft veel tips en trucs. We hebben alles uit de kast gehaald om de borstvoeding te laten slagen en mede met de hulp van Martine liep dit voorspoedig na 10 dagen! Ook de aandacht die ze aan onze oudste dochter gaf was fantastisch. Zij werd overal bij betrokken.

Kevin en Yonie

FILOU

Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en heb jij ons helemaal in de watten gelegd! De hele week heb je er voor gezorgd dat wij maar 1 ding echt konden doen: Genieten! Bedankt daarvoor!! Wat hebben we veel van je mogen leren, echt elke uitleg was duidelijk en fijn. En ook elke dag was het gezellig in huis als jij weer binnenkwam. Ook voor Lenne was het een feestje, want jij was altijd lief, behulpzaam en geduldig.

Sander, Marit en Lenne

MIla

Martine werd ons via via aangeboden en wij zijn erg tevreden. Tijdens het uitvoeren van alle werkzaamheden merk en zie je dat Martine passie heeft voor het vak en dit met veel liefde uitvoert. Daarnaast is er altijd ruimte voor fijne gesprekken en heeft Martine een geweldig gevoel voor humor Dankzij Martine kijken wij terug op een prachtige kraamweek met een gouden rand. Mocht er ooit een broertje of zusje komen, dan is Martine de eerste die wij bellen.

Chon en Mariska